Om oss

På Akron Finans är vårt mål er vision! Akropolis härrör från grekiskans Akron som betyder högsta punkt. Detta är något som vi på Akron Finans tar fasta på och vill hjälpa våra kunder att nå sin högsta punkt. Ingen punkt är för hög eller för låg, vi hjälper alla våra kunder att nå just deras punkt och höjd.

MODERN BYRÅ

Vi är er moderna partner som erbjuder personlig, proffsig och flexibel hjälp. Hos oss känner ni er trygga då vi jobbar med kunskap, kvalité och kompetens. Vill ni att det skall bli lättare och smidigare för ert företag att hantera delar eller hela redovisningen så hjälper vi er. Redovisningen hanteras effektivt i moderna system. Tillsammans med er arbetar vi fram lösningar som ger relevanta rapporter och information som ni kan använda som beslutsunderlag i er verkamhet. Hjälp med hantering av handlingar och inlämnande av information till myndigheter så som skatteverket och bolagsverket.

Vi finns alltid till hands för rådgivning med erfarenhet, kunskap och engagemang för att hjälpa er att agera proaktivt inför kommande beslut.

Vi är en redovisningsbyrå i Sollentuna. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.